Clubul Sportiv Napoca Dance

Clubul Napoca Dance se adreseaza tuturor categoriilor de varsta interesate sa intre in lumea dansului, cursurile fiind concepute astfel incat sa satisfaca diversitatea nevoilor si preferintelor oricarui participant.

Personalul clubului a fost atent selectionat, tinand cont de criterii cum ar fi abilitatile didactice si de comunicare desavarsite si capacitatea de a transmite informatii clare si complete, pe intelesul tuturor. Atmosfera creata in cadrul orelor de dans este una degajata, relaxanta si totodata interactiva, instructorii fiind in permanenta preocupati sa raspunda la orice intrebari.

Experienta acumulata in timp de catre fondatorii clubului sportiv Napoca Dance se regaseste in ghidul de predare utilizat de catre acestia, conceput ca un sistem ce prinde contur in jurul a trei mari etape: baza teoretica, repetitia si aplicarea. Pentru implementarea cu succes a acestui sistem s-a demonstrat utilitatea orelor private, a cursurilor de grup si a sesiunilor de practica.

Fiecare cursant este unic si diferit, astfel ca Napoca Dance si-a devoltat un stil de predare inovativ si exclusiv, care sa asigure calitatea cursurilor de dans, alocand cate un instructor personal care sa urmareasca progresul fiecaruia, in mod individual, si sa ajute acolo unde este cazul. Politica clubului sustine alternarea instructorilor de dans in cadrul unui modul de curs, pentru a oferi tuturor posibilitatea perceperii, in diferite modalitati, a informatiei transmise. Astfel, lucrul in echipa promovat de catre Napoca Dance asigura calitatea cursurilor sustinute si performante maxime ale participantilor.

Clubul Napoca Dance ofera o gama larga de servicii pentru toate buzunarele printre care se regasesc si spectacole de dans, SHOW-uri inedite, momente artistice in cadrul nuntilor, evenimente corporate, programe de dans pentru copii, organizari de cantonamente si vacante.