Intrebari frecvente

In aceasta rubrica veti gasi raspuns la cele mai frecvente intrebari cu privire la Clubul Sportiv Napoca Dance, cursuri si nu numai. In cazul in care nu ati primit toate raspunsurile dorite sau mai aveti si altele va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Napoca Dance a pornit la drum de la urmatoarea idee: dorim sa infiintam o scoala de dans cu caracter social. Astfel, scoala nostra se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa danseze pentru diferite ocazii (petreceri, evenimente festive, iesiri in club etc.) sau care vor sa-si fructifice placerea de a dansa in scopul de a imbina utilul cu placutul. (..)
Cursurile se desfasoara in 2 locatii: (..) - Salsa Caliente Dance Studio (Str. Dacia nr.2) (..) - Casa de Cultura a Studentilor (Piata Lucian Blaga nr.1) (..) Cursurile de dans se desfasoara in fiecare zi, fiecare curs (incepatori, intermediari sau avansati) fiind organizate pe module de cate 2 luni. (..) Cursurile se desfasoara de 2 ori pe saptamana fiecare sedinta avand o durata de [..]
Pentru oamenii cu care noi lucram si inclusiv pentru cursantii nostrii Napoca Dance incearca tot timpul sa imbunatateasca sistemul de predare astfel incat calitatea informatiei si rezultatele depuse de catre cursanti nostri sa fie exceptionale. (..) Personalul clubului a fost atent selectionat, tinand cont de criterii cum ar fi abilitatile didactice si de comunicare desavarsite si capacitatea [..]
Pe langa cursurile propriu-zise, fiecare grupa are sansa de a exersa ceea ce a dobandit la curs la sfarsit de saptamana, duminica la seara speciala de practice unde sunt prezenti cursanti de la toate grupele. Seara de practice este una dinamica. De ce?...pt ca oamenii se intalnesc, danseaza impreuna indiferent de nivelul la care sunt si incearca sa se cunoasca mai bine. (..)
Pe langa toate acestea, vineri seara este dedicata party-ului, seara in care se vine cu forte proaspete si cu dorinta nebuna de a dansa cu toata lumea pe diferite stiluri de dans (merengue, bachata, salsa, rueda del casino, cha-cha-cha, swing, vals etc). (..)
La fiecare final de curs se organizeaza o mega petrecere unde este invitata toata lumea. Aceasta seara este una speciala si plina de surprize; fiecare grupa prezinta cate o coregrafie, se organizeaza concursuri, tombole, demonstratii ale performerilor Napoca Dance care reprezinta cu mandrie scoala atat in tara cat si in strainatate... (..)