Curs intensiv de Vals Vienez (Cursul se adreseaza viitorilor miri, dar nu numai!)

Cursul cuprinde 10 sedinte si va incepe de Luni 28 Mai 2012, orarul fiind Luni si Miercuri de la ora 20:30, in sala de sport a Casei de Cultura a Studentilor.

In cele 10 sedinte dorim sa dezvoltam un dans placut care sa cuprinda toate elementele de vals vienez, un dans pe care-l puteti dansa la orice eveniment social (petreceri, nunti, banchete etc)

Nu dorim sa invatam o coregrafie universala, insa pe baza elementelor invatate la curs vom putea dezvolta o coregrafie pentru dansul mirilor.


Valsul Vienez este cel mai vechi dans dintre dansurile de salon, originile acestia sunt controversate deoarece mai multe tari europene sustin nasterea acestui pe teritoriul lor. Criticat, pe motive morale de către cei care se opuneau poziției închise dintre parteneri (se consideră că este primul dans care s-a dansat în poziţie închisă) și rotirilor continue, valsul vienez, asa cum il stim noi astazi, a trecut printr-o serie de transformari de-a lungul timpului, trecand de la un dans popular la un dans de salon, elegant si rafinat.

Dansul mirilor este unul dinte momentele memorabile ale unei nunti, motiv pentru care alegerea primului dans se indreapta spre elegantul vals vienez.

Daca va doriti o coregrafie speciala, care sa emotioneze si sa impresioneze in acelasi timp, Napoca Dance ve pune la dispozitie cei mai buni instructori pentru a face primul dans al nuntii voastre sa ramana de neuitat.

Orar:
Sedintele se desfasoara de 2 ori pe saptamana avand durata de 90 de minute. Lectiile sunt structurate in asa fel incat sa permita
invatarea unor elemente noi cu fiecare sedinta.

Echipament:
Incaltaminte de schimb: pantofi sport cu talpa flexibila, pantofi de dans cu toc mic (5cm).

Cursul costa 150/10 sedinte

OFERTA!!!

10 sedinte la doar 100 lei !!!

Achitati in contul RO 12 INGB 0000999900401402 100 lei pana duminica 27.05.2012 ora 24:00 si trimiteti un email cu ordinul de plata pe contact @napocadance.ro!


Contact:
Napoca Dance
Tel: 073-0404-9676; 074-576-4654
E-mail: contact@napocadance.ro
www.napocadance.ro

Program...