CURSURI de SALSA BACHATA KIZOMBA RUEDA din 07martie2016

SALSA CALIENTE Dance Studio va invita sa pasiti in lumea colorata a dansului participand la noile cursuri de Salsa & Bachata & Kizomba & Rueda ! incepand din 07 martie 2016, ora 18:30.

Cursurile vor fi pe mai multe nivele:
* INCEPATORI si INTERMEDIARI 1 ~ in fiecare luni si miercuri
* INTERMEDIARI 2 si AVANSATI ~ in fiecare marti si joi

Pentru cei care nu au avut tangenta cu dansul pana in prezent, amintim doar cateva dintre beneficiile pe care acesta le are asupra noastra:
- antreneaza rezistenta fizica
- stimuleaza memoria
- combate stresul
- induce o stare de spirit pozitiva
- previne bolile cardiace
- previne depresia
- creste nivelul de energie
- creste increderea in sine
- intareste sistemul imunitar ... si lista ar putea continua.

Salsa, Bachata, Kizomba, Rueda de Casino si dansurile latino-americane inseamna, prin excelenta, pasiune, socializare si distractie, facilitand o deconectare totala de problemele zilnice. Nivelul de voie buna poate deveni alarmant si poate crea dependenta!
De ce Salsa? Pentru ca va aduce zambetul pe buze, va relaxeaza, va scoate in evidenta pe ringul de dans si veti castiga prieteni noi alaturi de care va veti distra de minune.

Daca doriti ceva nou in viata voastra, daca doriti miscare, daca doriti prieteni noi, daca va doriti o evadare din cotidian si stresul zilnic acum este momentul sa va inscrieti la cursurile nostre. Alaturati-va echipei noastre pentru a va convinge!
Veti dispune de o sala spatioasa, cu oglinzi si sonorizare profesionala (sala gazduieste si petreceri latino) !!!

Echipa de instructori: 
*SALSA CALIENTE Dance Studio:
Staicu Adrian Tzache
Eny Kilin
Lucian Ambrosie
Adelina Zoe
Andra Dan

Vino la prima sedinta GRATUITA, sa ne cunoastem, sa facem impreuna primii pasi si sa urmaresti demostratiile noastre de dans. 

Inscrierile se fac la deschiderea de curs, la Salsa Caliente Dance Studio sau prin email / la nr de telefon prezentate mai jos:
E-mail: salsaclubcluj@yahoo.com
Web: www.napocadance.ro
Tel: 0745 764 654 sau 0720 660 366
Program...