Improvisation technique-move outside the box!

10.Decembrie.2011 ora 18:00, Casa de Cultura a Studentilor, Salsa de Sport

Napoca Dance are placerea sa va invite la primul atelier de "Improvisation tehnique", adresat in egala masura dansatorilor, actorilor dar si celor care doresc sa isi descopere noi aptitudini si valente de exprimare corporala si verbala.

Omul este trup, suflet si ratiune.
Aceste elemente ale ființei își pun amprenta pe fiecare miscare a noastră, creându corpului și rațiunii noastre o zona de confort de care cu greu ne mai putem dezlipi, pe care nu avem adeseori curajul să o părăsim.

Improvizatia, bazată pe puterea imaginatiei, are rolul de a ne scoate din acest spațiu mental comod și familiar, pentru a putea exploata posibilitati infinite de miscare si expresii ale corpului nostru.

Va propun astfel un atelier de doua ore, in care sa-i dam mintii noastre o mică pauză, și să ne bucurăm de universul fascinant al unei imaginatii care nu cunoaște limite!

Împreună vom da frau liber sentimentelor si fanteziei, improvizand la fiecare pas.


„Arta Actorului este un mod specific de a gândi.” (Ion Cojar)

Bogdan Radulescu este actor, crescut actor, nascut actor.
Talentul si devotamentul lui pentru aceasta arta l-au atras in proicte nationale si internationale de film, teatru, televiziune. Bogdan este membru al trupei de improvizatie Just Push Play, colaborator al Teatrului National Cluj.
Ar fi multe prea multe de spus despre actorul Bob, asa cum ii spun prietenii, si prea putin spatiu pentru o descriere completa a tuturor evenimentelor, activitatilor si proiectelor in care este implicat. Bogdan este absolvent al Universitatii Babes Bolyai, Facultatea de Teatru si Televiziune promotia 2008.

Creația actorului e un șir de astfel de procese autentice, necunoscute până în clipa creației, unice și irepetabile, ce nu pot fi prevăzute și nici controlate în mod conștient în timp ce ele au loc. (definiție de Adrian Țofei)


Tematica ore:

Pentru prima ora vă propun să ne descoperim corpul si libertatea de mișcare, iar in cea de-a doua ora vom vedea ce inseamna improvizatia la nivel verbal, de dialog si comunicare, impreuna cu actorul Bogdan Radulescu.

Echipament necesar:
Haine de lucru, echipament lejer.(in eventualitatea in care ne asezam pe jos)

Pret: 30 lei.

Contact, informatii:
Napoca Dance
Dina Pop

Tel:073-040-4976; 074-261-0557
email: contact@napocadance.ro, didi_alexa@yahoo.com
www.napocadance.ro
Program...