Second west coast swing workshop, 18 Noiembrie 2011

Napoca Dance in colaborare cu Triple Step Swing Club va invita sa luati parte la "Second" West Coast Swing Workshop oraganizat la Cluj, vineri 18 Noiembrie 2011

Cursurile se vor desfasura la:
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga 1-3
Sala de Sport.

Orar:
19:00 - 20:00 curs 1
20 :00 - 21:00 curs 2
21:00 - 22:00 practica

Tematica cursurilor o vom anunta in curand.

Pret:
1. Pachet complet (curs 1+2+P) 35 lei
2. Pachet Cursuri (curs 1+2 ) 30 lei

Pentru informatii suplimentare, confirmare participare:
Napoca Dance
Dina Pop
Tel:073-040-4976
E-mail: contact@napocadance.ro

Triple Step Swing Club
Cristian Andrei Lefter
Tel: 072-458-1840

West Coast Swing (WCS) este un dans social de cuplu derivat din Lindy Hop cu urmatoarele caracteristici principale:
Fiecare cuplu dansează într-o zonă fixă pe ringul de dans (o zonă dreptunghiulară) spre deosebire de tango argentinian de exemplu, care se dansează circular pe toată suprafaţa ringului.
Are ca obiectiv improvizaţia şi interpretarea muzicală şi poate fi dansat pe majoritatea tipurilor de muzica de la R'n'B, Swing clasic, Jazz, Funk, Blues, Pop, Country, Western la Hip Hop.

Cristian Andrei Lefter
Trainer IT ca profesie, si pasionat de dans in timpul liber. Relevant pentru workshop, Cristian este instructor de West Coast Swing certificat de GSDTA (Golden State Dance Teachers Association). A lucrat in particular cu profesorii Skippy Blair, Adam Balasy, Rita Jori, Mary Ann Nuñez, Sarah Grusmark, John Lindo and Jordan Frisbee.

Dina Pop
Dina, asa cum o cunoaste lumea este membru fondator Napoca Dance. A descoperit dansul din frageda copilarie de la varsta de 8 ani la Liceul de Coregrafie si Artã Dramaticã "Octavian Stroia" din Cluj. Studiul dansului clasic l-a continuat cu studiul dansului sportiv pe care l-a practicat la cel mai inalt nivel, castigand competitii la nivel judetean si national fiind nelipsita de pe scena festivalurilor si spectacolelor din toata tara. Sub indrumarea domnului Marius Popa, primul profesor de dans sportiv din Cluj, in anul 1998 devine instructor de dans. In calitate de instructor de dans isi diversifica activitatea profesionala prin abordarea mai multor stiluri de dans precum tango argentinian, salsa, continuand totodata sa predea si dans sportiv. Din 2009 ofera cursurile unui nou stil de dans West Coast Swing fiind primul instructor din Cluj-Napoca si printre primii din Romania care abordeaza acest stil.

Program...